9 september 2017

Känns som en dröm

Väl hemma på svensk mark är det svårt att förstå att det vi gjort under en vecka är sanning. Surrealistisk domstol under fem minuter, möte med vårt barn under 2h. Shopping på Seouls gator, två långflygningar inklusive redig (värmländska) jetlag i Sydkorea, träffat nya vänner etc. 
Mycket att smälta och det kommer nog ta ett tag. Får ta lite i taget helt enkelt. Leo är kapten som ni ser. Pappas Skypehörlurar funkar perfekt. En hit på flyget. 
Funderar dock på hur vi ska underlätta flygresan ännu mer nästa gång, vad går att göra bättre? För nästa gång kör vi ju med ett barn till. Träningsläger kanske? Det liksom känns som ett marathon. Har några idéer, får se om det går att få till. 


Att åka flygbuss är att rekommendera. Det är mycket att bära bara till hållplatsen. Nästa gång är det en väska till och ett barn till. Dra ner på packning behöver göras, sen funderar jag på en liiiiten vagn som vi tar med in på flygplatsen. Det går har jag sett. Bärsele för lilleman har vi redan. Ny väska som är lätt att dra och jag har sett det finns väskor som barn kan åka på på flygplatserna. En sån kanske? Vi reser ju rätt mycket annars också. Får se vad vi kommer fram till. 


Sista kvällen gick jag en runda och fick tag på en tekanna och ett vindspel. Tänkte köpa det förra gången vi var här men gjorde det aldrig. Ångrat det. 

Nu sista biten hem mot Karlstad efter en natt i Göteborg. 


Mycket grimaser just nu med vår stjärna. Ha ha!


1 kommentar:

  1. Jag kan varmt rekommendera de här väskorna https://jet-kids.com/ Vi köpte de till våra barn när vi reste till Thailand. Perfekt när de skulle sova på planet, perfekt för dem att sitta på och åka när vi var på flygplatsen och man visste var man hade dem. Sen finns det även plats till liten filt, kudde och lite leksaker i dem :)

    Vi tog också bussen när vi åkte till flygplatsen första resan, när vi bara hade Viggo med oss. Men när vi skulle åka hem när vi hade fått lillasyster så tog vi taxi från hotellet. Vi samåkte med en annan familj i en minibuss. Sååå skönt! Vi åkt tidigt på morgonen och det var skönt att inte behöva gå till busshållplatsen med alla väskor, vagn och grejer.

    Stort lycka till på andra resan!

    SvaraRadera