3 september 2017

Fick första pirrkänslan idag.

Idag kom pirret. När vi pratade med några som är här i samma ärende som oss. Hjälp liksom! Det är nog på riktigt. Vi väntar på tidpunkt för första träffen fortfarande. Borde komma i morgon. 

Idag har vi gjort Insadong och kollat in där vi köpte Leos stämpel. Högst upp på Insadong street finn den och den var kvar. Ska bara leta upp Milos namn på Hangul. Skriftspråket i Korea. 


Handlar mat längst ner på Lotte shoppingcenter. Lätt att gå vilse. När inte Leo sitter i vagnen håller jag stenhårt i handen typ. Haft mardrömmar om att han blir borta. 

Tur hi har med vagnen. Bra att lasta i och så kan vi gå lite längre. Funkar inte i tunnelbana så bra men...


De gula markeringarna vid övergångsställena är inte bara för att synskadade ska uppmärksammas utan också för att få guidning i stan. Ställer man sig på den får man info via någon app visst. 

Nu ligger jag vid poolen och det känns som semester. Sommerset hotell bor vi på. Av anledningen att de har pool utomhus. Varmt idag. 30 och varmare i solen. 

Sov 14 timmar i natt allihopa. Var vaken i två av dem kanske men fick en chock när jag vaknade 9 i morse och gick och la oss vid 19 igår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar