9 december 2015

Projekt övervåning

Den där övervåningen blir aldrig riktigt bra. Jag vet varför. Möblerna är inte köpta för att vara där. Fel längd och fel storlek, inte i damma stil etc. 

Nu är projektet igång. Några inköp har gjorts och snart hoppas jag att jag är nöjd.

Nu får se några glimtar. Återkommer i helgen när vi ska projektera upp det. 

I övrigt är det väl typ väldigt mycket att stå i. Minut för minut och en sak i taget är min strategi. Vara här och nu och inte tänka på det som kommer sen förutom när man planerar tiden. Check på morgonen, vad ska göras, vart ska jag och på söndagen för veckan. Synka veckan med mannen. Inte särskilt spontant, men om jag är planerad hinns det ibland med spontana grejer också. Dessutom en tid som jag vet jag kan slappa inplanerad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar