7 februari 2015

Deppigt, men får liva upp med födelsedagar

Uuu vad tråkigt. Skulle starta med mitt löpschema denna vecka. Körde tisdagens pass, kändes bra men fick satan så ont i knät efter det. Inte släppt ännu. Jag har fått en foamroller i present av brorsan och jag kan lova att det gör ont när jag kör med den. Välbehövligt! Får vila några dagar. Massera med foamroller och smörja med Voltarengel. 


Bättre än kaveln. He, he!


Idag firade vi mamma. Födelsedag, jag blev också firad. Parfym och kroppsprodukter och foamrollern fick jag. I morn firar vi mig här hemma också. Mamma är en hejare på Schwartzwaldtårta. Mums!


Ååååå vad gott allt var. 


Mamma och Bertil har gjort om köket. Fint! 


Bror, mamma och jag. 

I morn ska jag åka skidor minsann, tror det ska gå bra. Hoppas iallafall. Får massera bra innan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar