19 januari 2015

Ja, vad ska man säga?

Tiden går och det är typ fullt upp. På lördag är det Winter run i Göteborg. Satsar på att landa runt 50 min. Ingen aning om vad jag har för tider när jag tränar så det får bli en överraskning. En tripp som får vara startskottet inför vårens löpning. 
Jag har faktiskt beställt en sån där Polar M400 till mig själv i födelsedagspresent. Då får jag hjärnkoll på mycket mer än vad jag behöver. 

Leo har haft en tuffare period på kvällarna sedan nyår men ikväll gick det bra. Vagn, mjölk i flaska och musik var vad som önskades. Då gick det bra. Diverse förberedelse med taktiksnack innan och en uppmuntran i form av paket i morgon. 


Lätt som en plätt! Komma till ro är inte alltid enkelt, men ikväll gick det!

Någon som definitivt inte har svårt för att sova är Linus. Han väljer dock vagnen ändå. He, he!


Eller köksbänken. (Där gick gränsen) 


Han väcker mig iallafall nästan varje natt mint en gång. Det gör inte Leo. De liksom kompletterar varann bra de små gossarna. Har sagt att det där med barn kan inte vara värre än katt vad gäller sömn. Än stämmer det in här hemma. Linus kör ju sitt kvällsjamande också. 

Nytt träningsupplägg igen för styrkan. Explosivitet är det som gäller nu. Sista passet fixade jag 2•5 på 60kg i bänken. Relativt nöjd med det. Det tar sig iallafall. Mer fokus på löpning framöver med ett schema även där. Tre pass i veckan är tanken. 
Kanske dags att ta lite träningspics igen framöver. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar