27 januari 2015

Inget löp

Det blev inget löp i lördags. Knät smärtade efter att jag sprungit i torsdags för att kolla tempo. På fredag kväll började jag känna i halsen och i huvudet. Mycket riktigt, vaknade råförkyld på lördag. Kan vara därför jag var så seg i torsdags när jag sprang. Har ju full koll på allt hela tiden med min nya klocka. Wow vilken grej!


Superkul!

Så det blev Lola för hela slanten i lördags. Kick off på Scandic Rubinen. 


Inte jättepigg direkt. Grundade med två alvedon och sen iväg. 

Igår kom så kollektionen hem till mig. Den är upphängd och förberedd att provas. (Jag har redan provat)

Just nu vill Leo somna i vagnen under promenad ute. Eftersom det ger mamsen fler poäng till den dagliga aktiviteten så får han det. He, he! Nej då, det går helt enkelt smidigast. Med på dessa resor ska bilar vara, ikväll blev det ett tåg. Som snutte typ. Igår kväll höll vi på att få med något väldigt mjukt. 


Jösses, det kommer garanterat att ske någon gång. Finns det ett myggnät typ eller en sovsäck för katter to go i en buggabo? De har ju allt möjligt tjafs till dessa vagnar så det borde gå att få tag på, eller?

Igår morse fick jag ett löpschema  också. Yeay vad jag ska springa nu alltså. Lägger upp det snart. Dessutom nya löptights mm. Bilder kommer, men i morgon då blir det Lolabilder för hela slanten tror jag. 

Nu måste jag sova. Inser att jag trott mig sova många fler timmar än vad jag igentligen gör. Ghaa, inte konstigt jag får rynkor, påsar och all möjlig skit på ställen man inte vill ha dem. 
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar