5 november 2014

Onyttigheter

Ääääälskar onyttigheter. Väldigt många av dem iallafall. Är dock sådan att om jag inte äääääälskar det så kvittar det. Är inte så mycket dock som jag tänker så om. 

Iallafall, har ju kört på med träningen nu i snart 1 månad. Känns riktigt bra! Har kört på de tider som jag planerat. Har totalt missat 3 pass. Ett när jag var förkyld ich två när jag var i stugan och behövde bli klar med möbelmontering. Var bea för knät, för igår körde jag 8km asfalt med tre tempoökningar utan ont. Kändes lite idag dock, men bättre är det. Yes!

Nu tillbaka till onyttigheterna. Har struntat i att tänka på att dra in på dem och tänker göra det resten av året. Efter jul blir det lite hårdare på den fronten och liiiten satsning inför Winter run i Göteborg. Verkar helmysigt! Är anmäld i ett lag och tänker mig springa på runt 47 min. Seedning till Göteborgsvarvet också på loppet. 

Idag har jag bakat och lagat mat. Jag kör det onyttiga vita brödet. Johan det nyttiga grova när vi bakar. Bra med variation. Gjorde efterlängtad lasange också och fick ett tips på snabb bechamelsås. Blanda ricottaost och créme fraiche. Späd med lite mjölk. Toppenbra tips! Det ska jag köra på nästa gång. Chili con carne fick det bli av resterande färsen. Duktiga jag!Har börjat fundera på adventsmys också och har helt plötsligt insett att det behöver fixas lite extra då vi har en livsnjutare till i huset. På tal om onyttigheter och presenter och upplevelser. Tror dock livsnjutaren kommer få så han blir nöjd på både den ena och andra fronten innan december är slut. 

Hörde det är dags för snö snart också. Då blir det skidor, längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar