19 november 2014

En massa härligt


Dagen börjar med frukost såklart. På med kläder och packa badväskan. Vi drog till badhuset.  Ååå vad härligt det var att se en kille som stormtrivdes. Hoppade i bassängen och jag tog emot. Under vattnet och över. Gick själv i badrocken och åkte kana. Det här gör vi om det kan jag lova. Badbrallorna ska slitas ut och mamma får köpa baddräkt. 


Igår fixade jag och Leo till skafferiet igen. Phu vad tråkigt tyckte jag, jättefestligt tyckte Leo. Det gjorde susen på bakandet. Idag blev det toscakladdkaka. Mums! Den blir god till kaffet på söndagens supervisning. Ska baka lussekatter också tänkte jag. Eller ja lussebullar med mandelmassa. Hade plan på att göra det ikväll men Leo tänkte annorlunda. Får vänta till helgen. 

Nu softa ett litet slag framför tv:n. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar