9 oktober 2014

Planer

I tisdags gjorde jag om lite på övervåningen. Ställde in soegelbyrpn i badrummet och flyttade återigen upp mina toalettsaker dit. Blir fullt på gästtoalett nere och ja det är ju en gästtoalett. Resultatet blev bra tyckte jag. Sliten byrå, men det är så den ska vara. 

Städade toaletterna, köket och plockade bort en massa papper. Skurade golvet och putsade lite här och där. Nu två dagar senare känns det som ett minne blott. Det är väl märkligt. Hoppas "någon" fixar lite här i morn igen. 

På jobbet rullar det på. Har fått ny inspiration av att handleda lärare i matematiklyftet. Nu ska eleverna diagnostiseras och få utvecklande samtal. Hoppas kunna inspirera elverna på rätt sätt med rätt ord och uppgifter. Hoppas på en enorm utveckling till nästa diagnostillfälle. Ha, ha! Visst får man ha höga ambitioner. 

Träningen rullar dock inte på. Måste nog strama upp planeringen där och börja prioritera den mer. Känns i rygg, nacke och armar att det inte tränas tillräckligt. 

Så här tänkte jag. Detta är grunden och ambitionen. Kommer definitivt inte bli så att jag kör allt varje vecka. Men en grundtanke. Ska fixa lite dushgrejer och smink på KMTI så är det lättare att komma iväg på morgonen. Tänkte att Johan och Leo kan haka på vid 10.00 i badhuset på söndagar och at vi kan springa ihop på lördagar kanske. Borde funka med vagnen på spåret på Kilene. 

Måndag: Gym morgon
Tisdag: Lång löpning med springvagnen. Lunch
Onsdag: Powerstep kväll
Torsdag: Vila
Fredag: Gym morgon
Lördag: Löpning med eller utan vagn under dagen. (Terräng)
Söndag: Simning morgon 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar