18 oktober 2014

Man tager vad man haver

Så fick det bli. Veckans träningsupplägg har fungerat bra! Onsdagens Tabata fick byta plats med 8km promenad då benen hade för mycket träningsvärk och knät kändes för ömt. I övrigt har det funkat prima. I morgon ska det igentligen simmas. Lelångs vatten känns dock för kallt och för långt till badhus. Får bli kort löp tillsammans med Tabata i morgon istället. 

Dagens löppass gick i skogen med djupa vattenhinder och svampplockning som avbrott. Höll på att bli pannkaka av alltihop när J berättat att han plockat ur springkläderna för han trodde det var tvätt. Urk, luktar mina gamla träningskläder så illa?! Då kan belöningen efter en månads träning efter schema komma väl tillpass. Nya träningskläder!

Dagens löpoutfit


Regnigt och blött. Det betyder mycket syre i luften. Målarschorts och tröja i tre storlekar för stort. Det betyder plats för kantareller. Bra skor och sport-bh. Det betyder löpning trots att allt annat är skit. 
Yihaaa! Ett pass blev det. Guldet har avnjutits i kväll. 


Ikväll ligger Linus mellan husse och matte. Passar på i stugan när liggplatserna är få och unge herr Nolander sover i spjälsängen bredvid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar