28 oktober 2014

Förbenat

Kände på mig att förkylning skulle sätta lite käppar i hjulet och redan på förhand hade jag bestämt att det minsann inte skulle tränas när jag kände av dem. Idag får kroppen ensamt regera och kämpa mot förkylningen. Sen slipper löpningen. Känns både jobbigt (f*n jag ska följa schemat) och bra (jag är duktig som klarar lyssna på kroppen). Trött, ont i huvudet, kli i halsen och lite snor i näsan. Inte så farligt, men det ska definitivt inte bli värre. 

 
Vilar mig i sällskap av Linus( nej det är inget fårskinn). 

Ni som tycker det börjar bli mörkt nu köp denna härliga "lampa" på Ikea. Mysigt ljus! Tänd levande ljus, mys och lugna ner er. När snön faller brukar jag känna att jag bäddas in i ett täcke och blir ännu lugnare. Jag gillar hösten och vintern. Det är inte så hysteriskt då. 


Jag och Johan har ledigt tillsammans i 6 dagar den här veckan. Höstlov ich dubbeldagar i föräldraledigheten. Vilken lyx. Vi ska mysa ordentligt!
Ikväll ska jag dock möta upp mina kollegor på after work. Jag tar bussen in vid 16.00 smidigt! 

Till helgen får ni se Kvarnviken förvandlas till det jag har tänkt mig med vårt rum. Ikea har besökts, Lagerhaus ska besökas och prylar plockats fram här hemma. En tur till Blomsterlandet vore på sin plats också. Krukorna behöver fixas till här hemma.

I morgon ska hela familjen klippas också. Det blir spännande. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar