3 september 2014

Tiden går fort här

Tiden rinner iväg. Det som ska göras planeras att hinnas med mellan mat, sov och gärna bajsblöjebytet också. Har insett att om ett barn sover vid transport så hinner man mer. Det är ju dock inte alltid barnet förstår det. Ha, ha! Fast oftast ändå. 

Jag är med andra ord väldigt nöjd med min Nordic Cab. Den går att storhandla med eller fixa ärenden med och det går relativt snabbt att fixa saker med cykeln. 

Idag har jag och Leo kört en shoppingtur. Vi måste ju prova olika saker och se om det funkar. Detta är ett axplock av nya saker som prövats under första två månaderna. Shopping, storhandla, gå i skogen utan vagn, åka i bilen med bara mig, och olika lång sträcka dessutom vid olika tidpunkter, åka cykelvagn, bada i sjön, gå barfota, gunga, äta potatis, sova i egen säng, sova utomhus, åka i bilbarnstol, se hästar, leva med en katt osv. Jösses vad grabben får lära sig!

Iallafall. Lite nytt inköpt för hösten. House of Lola såklart, samt skor. 


Gillar verkligen denna massor. 


Coolare till mina pleasejeans, men idag var det varmt så kjolen åkte på. 


Skönaste brallan till kängor som jag spanat på, 300kr på din sko. Kopia av känt märke, ha, ha, men lika snygga tyckte jag. 


Den här kombon då? Skorna 200kr på din sko och Enter top från House of Lola. Verkar bli favorittröjan i höst. 

Dessutom lite fler toppar och brallor. Kunde unna mig det efter att ha sålt ut mycket av garderoben. Sålde ett par leggings för otroliga 445kr. Så det är definitivt värt att köpa Lolakläder när de släpps. Värdet kan gå upp på plaggen minsann!

Lite höstblomster blev det idag också under rundan, men de hann inte planteras. Det får bli morgondagens projekt under Leo-sover-middag-tiden. 

Vi hörs, kanske inte med så jämna mellanrum. Men iallafall då och då. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar