9 augusti 2014

Jo vi har landat

Har visst tagit en bloggpaus helt oförhappandes. 

Livet går vidare och vi har nog landat lite. Iallafall för nu. Känns fortfarande konstigt att kalla sig mamma, pappa och kalla på mor, far-föräldrar. 

Jag och Leo gjorde nog det mest ultimata Ikea-besöket i veckan. Jösses vad jag kände mig bra! V-tecken på det. Det resulterade i ett pimpat barnrum. Inte riktigt klart och jag ska köpa fler tyger på ett ställe jag fått tipsat mig. Jag och Leo har också testat en Nordic Cab. Leo gillar både i vaket och sovande tillstånd. Nu är det bara Johan som ska gilla också. Filten från kollegan Jessica gjorde succé i Caben. Just den filten gjorde att jag fick massor av syinspiration. 


Att springa var riktigt härligt. Det får bli den närmaste framtidens träning. Funkar på cykel och skidor också. Härligt säger jag bara. 

Sedan sist vi sågs simmade jag 400m i sprintklassena triathlonstafett. Trodde Görslitet som kördes idag var min grej ställde jag in efter att ha varit skulden vecka och är för kär i sonen just nu. 


Ja, vad säger man, allt faller på plats så småningom. 

Han utvecklas så klart. Kan säga vad hunden, hästen, katten säger och dem härmade han på dagens löprunda med Caben. 

Säger mamma, pappa, hej, katt, De viktigaste orden såklart. Linus är med på prioriteringslistan. Det var dessutom det djuret som fick ljud först. 


Han får stå ut vår lille katt. Han är verkligen tapper. Men han får massor av kärlek från husse och matte när vilddjuret Leo sover. 

Två turer till Kvarnviken har det blivit. Andra sovrutiner där var ett måste annars somnar han själv i sitt nya rum. Duktiga, tappra Leo. I stugan nattning i vagnen. Funkade bättre än förra gången. 


Besök hos mormor, och hos morfar har gjorts. Mer besök och lek hos Leos kompisar. 

Ikväll har jag och Johan ätit god mat. 


Sallad på ruccola, körsbärstomater, oliver, stekt bacon, sockerärtor, grillad lax och sparris. Mums!

I augusti kan man börja mysa med levande ljus, 
och godis. He, he!


1 kommentar:

  1. Njut av att vara föräldrar nu! Tiden går så fort och vips så har ni en målbrottskille som inte vill annat än sova!
    Kramis Anja

    SvaraRadera