17 augusti 2014

Åska här och där

Helgen har vi tillbringat i Kvarnviken. Jag fixade faktiskt både kvällsdopp och morgondopp. Kanske sista badet?

Åska har det gjort varje dag på himlen, men också humöret hos mig då knät inte är helt bra än. Har dock gått två rejäla promenader och det har gått fint. Har kunnat stretcha också. 

Leos humör har inte heller varit på topp. Åska även där. Tänder överallt som kommer och idag bröt en härlig förkylning ut. Blä!

Han sov i vagnen under värsta störtskuren idag. Fick lägga på ett paraply för säkerhets skull. Behövdes nog inte igentligen. 


Humöret och åskan blev iallafall betydligt bättre när vi kom till brorsan och Tess. Jäklar vilken brunch. Våfflor till detta också. Mums!


Vi åt som hästar allihopa. Leo gick med sin tallrik runt bordet och plockade av allt gott. Han njöt i fulla drag. Allt åkte ner i magen. När Tess bjöd på våfflor sken han upp som en sol och skrattade. Så gott var det! Sötisen!

Jag blev dessutom väldigt snygg i håret. Skönt att få bort det och samtidigt ha något annat än tofs. 


Fredrik och Therese hade gjort så himla fint på balkongen också. Blev inspirerad att fixa här hemma också. 

I morgon är det måndag igen och jag är ledig. Det känns väldigt konstigt. Nu är ju sommarlovet slut. Märklig upplevelse!

Ska iallafall in em sväng och visa upp Leo och lyssna på vad de säger i arbetslaget om höstens planering. Fast får avvakta Leos förkylning först. 

Nu natti, tidig kväll, man vet aldrig hur natten artar sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar