14 juli 2014

Nödvändiga inköp?

Ja det är frågan. Jag har en tanke bakom varje iallafall, men nödvändiga? Nja, jag hade överlevt, men nu blev det liiite bättre på sina håll. 

Iallafall, rabatten efter thujahäcken måste förändras bitvis. Detta projekt har startat. Idag har 2 syrenbuddleja intagit platsen bakom daggkåpa och vitt. Tror det blir jättebra. En mörk poppupp. Roligt när man direkt ser fjärilar på besök. Inte konstigt att de kallas fjärilsbuske. För övrigt är det jag som vattnar blommorna och mannen som vattnar gräsmattan. Delade uppgifter. 

Sen var krukorna i behov av nytt. Penséerna har varit jättefina länge och våra fantastiska vattnare under Sydkorearesan har gjort ett fantastiskt jobb. Nu var det dock dags. 
Sommardahlior, ekorrgräs och palettblad. 


I de två anser samma sak fast vit dahlia också med lite murgröna. 
Barnvagnen harpimpats också. En mobilhållare. Då kan man spela musik och köra Runkeeper och skicka iväg ett och annat meddelande också. Har insett att jag dessutom lägger mobilen överallt när vi är ute och leker och har vagnen med. 


Ett myggnät fick det bli också. Fast jag erkänner. Det är mest för att jag är så dödligt rädd för getingar. Leo har redan insett att de är sattyg. Viftar med handen och ser arg ut när de kommer. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar