9 juli 2014

Besegrad

Det är bara att erkänna. Idag fick sonen gå upp i läggbestyren. Första och garanterat inte sista. Skyller på sol, värme och semester.

Vi är i Kvarnviken och njuter. Leo också efter en liten stunds funderande. Efter en tupplur blev det betydligt bättre, det var bara det att den var för sen. Men hellre en trevlig, pigg och social Leo än. En trilsk och butter. Gårdagsnatten var inte den bästa. Jag och Leo låg och vred oss från 01.30-04.00 Hjälp vad varmt det var. Inget skrik, bara rullningar och allmänt knöande. Men sömn är ett måste. Leo somnade vid 21.30 och det är väl tillåtet på sommarlovet. Kör han tolvtimmars i natt så blir det sovmorgon i morgon. Go och gla kille iallafall. Huvudsaken.

Kusinerna Axel och Leo är redan ett radarpar. Axel lär Leo allt han kan. Retas, och kivas. Leo spelar med till fullo. Härligt att se. Axel har sjungit vaggvisor, dragit vagn, badat, spelat IPad mm tillsammans med eller för Leo. 

Jag har badat tre gånger och i morn blir det fler ändå. Helt ljuvligt att svalka sig. Leo testade flytvästen. Skräckblandad förtjusning. Lite kallt tror vi han tyckte. 

Inga bilder idag tyvärr. Har njutit av att bara vara och ni får hålla till godo med ord. Återkommer med bilder i nästa inlägg. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar