22 juni 2014

Vi är så överrumplade av vår hjälte

Stjärnan strålar mestadels av tiden. Nu har vi haft honom sedan fredag lunch. Mamma och Pappa är nog mest spända tror vi. Ju mer tiden går desto mer pratar och skrattar han. Att prata i telefon är en favorit. Tvätta olika saker i tvättmaskinen, även om den är något skrämmande när den är igång. 
Han pysslar på med sina klossar och böcker och telefoner. Vattenflaskor är riktigt roligt också. Välta och ställa upp. 
När stjärnan blir trött då blir han ledsen, men vi har fått en skiva med barnsånger och den blir han lugn av när vi sätter på. Igår kväll vaknade han till efter att han somnat. Shit tänkte vi, men det ordnade sig efter lite vaggande framför tv:n. Han vill definitivt inte ha täcke på sig men väldigt täckigt runt omkring ska det vara. Vi tycker att han blir kall på skinnet, så vi la på en tunn filt, det var väl därför han vaknade antar jag. Fötterna är dock jättevarma.
Igår var vi ute en sväng också. Han fick springa lite i några backar. Satt i selen på vägen dit och hem. Väldigt nyfiken.
Han är vår hjälte, så tapper.

I övrigt har vi inte gjort så mycket mer. Johan sprang runt Namsan igår. Idag är det min tur. Shit, undrar hur det går. Fast jag tror jag tar det på den låga sidan fram och tillbaka.

Nu spelar han på sin telefon, vi ligger i sängen och kollar på. 5 dagar kvar nu innan vi åker hem.

1 kommentar:

  1. Såå vi väntar och räknar ner dagarna, fast egentligen vill man att dagarna ska vara långa på semestern.

    SvaraRadera