24 juni 2014

Små skor

Idag har vi tagit en promenad med bärselen som Leo verkligen gillar. Tack bästaste kollegan Jessica för lånet. Den är värd jättemycket här, kanske kan låna lite längre när vi kommer hem. Eller rent av köpa faktiskt. 

Vi har köpt fina skor också. Snabba dessutom. Det visar sig att sonen har lika breda fötter som mamma så det var inte lätt att hitta några spm passade. Men dessa blev det. Han tycker de är väldigt fina. Tittar på dem och flinar när han springer iväg. 

Stjärnan sover 12 timmar per natt och päronen 10 skulle jag tro. Tar på krafterna att bilda familj. Mycket som ska läras in från båda håll. Leo har lärt oss hur han brukar bada. Det har inte gått jättebra de första dagarna. Skrik och gråt och panik. Vi har dock sett att han leker med flaskorna och liksom gör tvätta håret rörelser. Idag använde vi altså flaskor. Satt på en handduk i duschen och hällde vatten över oss med flaskor. Det gick ju finfint. Till och med tvätta håret. Han har ju visat oss hela tiden ju. Nu är det bara borsta tänderna som är riktigt tråkigt. Något att klura på. 

I morgon ska vi börja packa ihop oss. På fredag åker vi hem. Ska upp tidigt på morgonen. 2 kommentarer:

  1. Använd två roliga tandborstar (Tyra älskar sådana som man kan ställa upp med sugpropp på tvättstället). Han får sedan välja vilken han vill ha och "borsta" med själv samtidigt som ni borstar med den andra. Detta funkade kanon med Tyra som också avskydde tandborstningen förut. /Cissi Lundqvist Hahne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det rådet. Han har börjat gilla tandkrämen och det har gjort framsteg. Nu kör han faktiskt själv över tänderna och jag hinner med lite smått. Han inser väl att morsan är en stönig människa. Även om han också har. Vill ju inte skapa panikkänslor första veckorna tillsammans. Vi vet ju inte riktigt vad och hur han gjort saker innan. Vi lär oss dock.

      Radera