14 juni 2014

En kväll på stan

Skolavslutning hemma, nedräkningsvecka här. Sista middagen ute själva på ett tag misstänker jag. Men vet ni, det gör ingenting!

Iallafall, alla menyer har bilder på maten. I de flesta fall står det vad det är på engelska också. Inte på denna, men på riktiga menyn vi fick. 


När man vill beställa något har många ställen sådana här knappar på bordet. Jösses vad smart. Såna vill jag ha i Sverige. Sköts trådlöst, underbart att slippa vinka och hålla på. 


Notan blir påfylld under hela kvällen och ligger i bordet. Du ser vad du köpt och hur mycket det kostar. Varför är inte detta digitalt för, det undrar jag? Notan ligger iallafall i facket under de där tecknen. 


Och så maten igår. Riktigt god koreansk pubmat. Pinnar är det som gäller. Handen blir trött när man inte är van, men det går rätt bra tycker jag. 


Tidig kväll. Neonljusen börjar blinka. Barer och restauranger i flera våningar. 


Och en Selfie, yes jag har upplevt det! He, he!


Glassen här är fantastiskt god. Eftersom jag är glassoman har det blivit några och fler ska det bli. Mums! 

Vädret är bättre idag, vi ska köra en fika på stan och sen gymmet, vilade ju igår. Annars kör vi tredagarsrutt. Powerwalk/jogg, gym, löpning. 

Skulle behöva fixa en fotfil och ett par flipflop också. Får se vad ekonomin tillåter. Ha en riktigt fin dag, det ska jag ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar