19 juni 2014

Dan före dan

Midsommarafton, 17-årsfirande för vårt förhållande och sist men absolut inte minst. Vi blir föräldrar och får en son.  Leo får en mamma och pappa och en familj. Jösses vad häftigt. 

Jag får sådana där nervösduster. Liksom kommer över mig då och då, sen släpper det och jag glömmer bort/förtränger vad som är på väg att hända. Jag är dock inte lika nervös som när vi skulle träffa Leo första gången. Jag och Johan är laddade och förberedda. Tror vi iallafall så gott det går. 

Idag har vi umgåtts med två andra familjer som också väntar på sina söner. Vi har varit ute till World Cup Park. Fint och stort. 

Vi trodde vi kunde hyra cyklar, men icke. Det är bara för koreaner. Snopet, men vi tog en promenad, shoppade det sista inför i morgon i det shoppingcenter med mataffär som låg under arenan. Bra utbud. 

Innan dess gick vi en mäktig fiskmarknad. Fräschast hittills och äckligast. Gillar inte såna här varelser. 

Och ja, det inte bara ser ut som de lever. Det gör de. Nästan allt!


Dock inte dessa råckor. 

Fin utsikt under promenaden. Bloggmaterial, he, he. Eller hur L, J, och E? Min Johan brukar säga så när det ska fotas. Jepp, så är det! 


Det här gick jag igång på idag. Tänker Höganäskrykor med vatten och ngt gräs, eller annan växtlighet i. Ska ha en del i trädgården inspirerad av Sydkorea. Påminner mycket om Sverige. 

Ikväll var jag till Insadong där allt står på Koreanska på skyltarna. Detta är enda Starbucks i världen med annan logga. 


Ligger för övrigt Starbucks i varje hörn här. 

Fixade som sagt sista inköpen och nu väntar en återstående natt som två, i morgon är vi tre. Som vi väntat och som alla runt omkring oss väntat. Mormor och morfars första barnbarn, farmor och farfars andra. Syskon, kusinen, vänner och grannar. Du är så efterlängtad. Vår lilla stjärna är helt ovetandes men kommer snart bli varse. 

1 kommentar:

  1. Instämmer till fullo! Riktigt bra bloggmaterial till dagens inlägg:)
    /L

    SvaraRadera