26 maj 2014

Som hemma fast annorlunda

Nu börjar det kännas bra på riktigt. Jetlagen har släppt hyfsat, träning utförd. Tabata på hotellrummet igår då luften var för dålig och gymet stängt. Idag tur och retur Seoul Tower. 
På den sista bilden syns det tydligt gamla låga delen och nya höga. 

Vi träffade en familj till idag som är här för att bli en större familj. Vi ska göra lite aktiviteter ihop. Kul och trevligt. Känns lite mer hemma ändå när man kan prata svenska och kan skämta om samma saker. 

Vi upplever vad vi tycker är lite märkliga saker här också. Här några cyklister som typ ber mot en gul staty gjord av cykelfälgar. 


Eller protesterar kanske?

Vi ser 100tals med poliser ute i grupper. Alla har samma höjd, glasögon och vikt, dessutom killar. Polisstudenter? 

Vi har gått på Lotte departure store idag också. Jösses vilket varuhus. NK kan slänga sig i väggen. Får nog bli några prylar därifrån. Vi ska definitivt gå dit och köpa mat snart iallafall. Fotar nästa gång.

Idag stod maken för kockandet. Jag satt vid köksfönstret och surfade och tittade på. Som hemma fast annorlunda. 


Jag har hunnit med att fixa lite Lolabeställningar också under kvällen. Förmiddag i Sverige. Klickade hem två toppar själv i och 2-pack linnen. 

Till sist. Jag imponeras av alla fina planteringar som finns överallt. Vi har varit och besökt ett slott också, men det får bli ett annat inlägg. 

1 kommentar: