19 maj 2014

Sista natten hemma ensamma.

Sista natten hemma för oss på ett bra tag. Skönt att vi ändå har boende i huset. Tryggare att veta att blommorna får kärlek. 

Linus är semesterfin, stackarn har idag blivit både schamponerad, balsamerad och fönad. Helt slut nu. Ligger och sover på sin plats i tvättstugan helt ovetandes om att han snart också ska få extra sällskap i flocken. 

Nästa gång vi lägger oss i denna säng ligger det någon emellan. Hmm, mycket konstig känsla. För övrigt är det väldigt mycket sista gången just nu. Snart är det första gången som gäller. Ännu märkligare. 

Vi tror att vädret här gör oss beredda på Seoul. Fuktigt och varmt! Undrar så hur klimat, mat, lukter och miljön ser ut. Spännande att få upptäcka allt. Men jag har resfeber ändå. Gillar att vara hemma. Har med lite prylar som får det att kännas hemma. Visst måste väl telefonen gå att ta med utan simkort. Så man kan surfa på den menar jag men inte ringa. Har man trådlöst wi-fi funkar det väl? Svindyrt att ringa nämligen. Skype och FaceTime kan väl funka?

Tvättmaskinen går för fullt, sista tror jag. I morgon ska sista betygen registreras, några papper skrivas ut och sen drar vi. 
Natti på er. 

2 kommentarer:

  1. Hjälp, har du balsamerat Linus, ha ha?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag vet att det låter jätteroligt. Men vad heter det när man kör balsam i pälsen liksom. Ha, ha!

      Radera