24 mars 2014

Tiden går och jag tog en paus

Jepp så kan man sammanfatta avbrottet. Har många saker på gång samtidigt och det fick bli mindre av bloggandet. Nu kommer det iallafall ett inlägg. 

Tiden fylls av House of Lola och smycken från Pearls by Mija. Uuu jag älskar nya vårkollektionen. 

Lolakläderna under våren har blivit favoriter. Cosmopants som jag tidigare inte kommit överens med är nu sjukt sköna i en storlek större än vad jag brukar ha. 


Här ser ni dem på. 

Trädgården har börjat vakna till liv igen. Jag älskar ju blommor och grönt så äääääntligen är det dags igen för fix. 


Entrérabatten vårrensad. Mer jord med gödsel ska på bara. Lökarna som jag satte i höstas är på väg upp. 


Nedanför garaget gör vi iordning rabatter för krusbär, vinbär, jordgubbar och smultron. Kryddor och spaljerade äppelträd. Värsta bästa odlingsplatsen hoppas jag med massor av sol. 


Tre rabatter bli det med mellanrum för något kul. Grusgång som sträcker sig mot baksidan där vi någon gång i framtiden hoppas kunna sätta upp en badbalja. 

Jobbet rullar på, mycket skrivande just nu och många deadlines. Färre träningstimmar blir det då, men det får vara ok. Jag missar inga deadlines, så det så!!!

Nu ska jag ta natten, i morgon är det mycket dom ska bockas av. 

2 kommentarer:

 1. Bloggvila här också. Hur skall man hinna allt?
  Den där jackan du har är för attans snygg, har bara inte fattat det förut! Nu när jag har en MIDJA skulle den nog sitta bra på mig också...
  Guuud så kul att odlandet kommer igång! Ni har ju värsta snygga trädgården redan men den kommer säkert bli ÄNNU snyggare!
  Här skall det bli odlingslådor med bönor, aubergine, tomater och massor av kryddor på vår nybyggda altan på framsidan av huset. Skall bli SÅÅ snyggt! Tommy skall snickra lådor med spaljeér istället för staket för att få insynsskydd. Ja, jädrar så gött med våren och allt planerande.
  Sen har vi en flytt att fixa på jobbet......
  Kramisar Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag gillar den jackan också. Tuff och kvinnlig samtidigt.
   Underbart med odling. Får bli morgondagens och lovets projekt.

   Radera