11 mars 2014

Cykel=Skidor

Samma härliga känsla vill jag säga med rubriken. Man liksom får sus i öronen och går in i meditation. Mmmmm...

Jag körde 4 mil. Inte så illa pinkat. 6 mil i lördags. Tihiii! På lördag blir det kombo cykel, löp och söndag simning, cykel. Hoppas fixa det iallafall. Det tar ju lite tid. 

Om ni undrar vart cykeln kommer från så är den ärvd av brorsan för ett bra pris. 


Fixade extra slang, verktyg och liten pump också. Eftersom jag bara är i början har intematerialhysterin slagit mig än så det fick bli att stoppa in den i sportbehån på ryggen. Det gick fint! 
Ha, ha! Huvudsaken är träningen än då länge. 


Den stora från annan plats var för stor att stoppa in i behån. Hi, hi!

Måste träna på att byta slang också. Tråkigt!

1 kommentar:

  1. Eftersom jag är gift med en sån där pryltokig cyklist så vet jag hur det kan bli, Många tusenlappar fattigare men ett förråd av "nödvändiga" cykelattiraljer rikare! Inte tror jag att du blir en "sån där" pryltokig cyklist, det är vikt för männen. Bara tjejer kan komma på såna fiffiga lösningar som pumpen i behån!
    Kör försiktigt på Hammaröleden, för tusan! Jag brukar se så många stollar där på morgonen då jag lämnat vovven på dagis. Cyklandes på fel sida, med kassar på styret nära hjulet och proppar i öronen, eller cyklandes i bredd, vinglandes hit och dit. Hundägare med flexikoppel gåendes på ena sidan av cykelvägen och hunden på den andra...suck
    Ta det lugnt, Frida, cykeleksem gör ONT!
    Kramis Anja

    SvaraRadera