20 februari 2014

Smärta och jävulsk smärta

En av de värsta ställena att ha ont på är nog ryggen. Satan vad ont jag haft i dag. Kunde inte ligga på mer än ett sätt i natt och under dagen har det typ knaprats värktabletter. Men så fick jag låna brorsans värmedyna. Det gjorde susen. 


Tack vare den blev det tårta gjord till morgondagens tårtfredag. Min tur att fixa i klassen. Eleverna fixar också. Var tredje fredag kör vi. 


Träna inte med ont i kroppen, det blir sällan bättre. Jag vet ju det, men går på det ändå. Fy vad dumt. Nu har det lanat av lite iallafall. Känns som en lättnad. Hugger gör det fortfarande i skuldran men hoppas det ger sig lite mer tills i morn. Sliten blir man. 


Natti!

I morn sista dagen innan sportlovet och snön faller. 

1 kommentar:

  1. Men attans så dumt med ont i skuldran! Jag trodde nästan att ni instruktörer var vaccinerade från ont i kroppen men där hade jag tydligen fel....Hoppas det inte blir långvarigt. Ta till Voltaren gel och massage så skall du se att du är på banan igen. Själv har jag en envis hälsprorre att tampas med och den har tyvärr övertaget just nu. Inget annat än spinning funkar, men jag ger inte upp så lätt. Nä, hur skulle det se ut? Fjolligt, eller hur?
    Vi ses snart, så det så!!!
    'Kramisar Anja

    SvaraRadera