19 februari 2014

Inlägg utan bild

Det var ett tag sen men nu kommer det ett. 
Jag ligger i sängen och blogga på telefonen är typ det jag fixar. Har förbannat ont i skuldran. Sträckte mig igår när jag skulle lägga mig. Hade träningsvärk först men sen hände nått. F-ord vad ont det gör.  Det gör ont att ligga ner förutom på ett sätt typ. 

Nog om det. Träningen går bra iallafall, hoppas detta går över snabbt bara. Cyklar till jobbet då och då också. Ger lite extra motionspoäng. Vi har en motionstävling på jobbet och det gäller att arbeta för sitt arbetslag. 

Har haft poäng så att jag blir nöjd. Tappade några i början på februari men då körde jag på härliga Lolavisningar. 

Snart sportlov. Det ska bli fantastiskt härligt. Har en del planer men nu måste jag lägga rätt kroppen och vila armen så skriver om dem snart. Natti, ska iallafall försöka. 

2 kommentarer:

  1. Krya på dig - ses på Hammaröleden :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jäsingen. Körde 6 mil på racer idag. Första gången. Gick rätt bra!

      Radera