23 januari 2014

Träningen går bra nu!

Jag har börjat skriva upp mina körda pass som jag sa för ett tag sen och det ser riktigt bra ut. Vi har börjat samla poäng på jobbet också och då får man ju en extra kick. 

Efter helgens långkörare med spinning samt skidor, totalt 3h på lördag och simning 2h på söndag trodde jag att den här veckan skulle bli seg. Tvärtom gick styrkepasset över förväntan i måndags. Jag har som mål att klara några chins under det här året. Gärna fler än tre. För att fixa det tränar jag med en snodd för att få hjälp. Det finns olika tjocklek på dem. I början fixade jag 5 på näst smalaste typ 3 set.  Nu klarar jag 3•8 och dessutom 4 på den smalaste. Snart dags att gå över till den smalaste snodden mer. 

Idag var jag laddad för första intervallpasset i Våxnäshallen med I2 IF. 


Lite nervös också. 

Passet var uppbyggt på uppvärmning, 2•10 stycken intervaller, arbete 60s, vila 30s 2 min vila mellan varje 10. Shiiiit, jag tog i lite för mycket första 10, men höll hela vägen igenom om ändock lite lägre tempo på andra tio. Nöjd!
Därefter lite core och dynamisk stretch. 


Nöjd efter passet och ganska "sleten". 

Jag kommer tillbaka. 

Nu sängen, i morgon sjukgymnasten som ska kolla på knä och armbåge. 

Natti!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar