19 januari 2014

Helgen i massa bilder

Lördag morgon började med spinning i de färgglada tightsen. 60 min var passet så fick göra om lite från mitt 45 minuters. Sen hade jag turen att få sällskap ut i skidspåret. 4 tjejer som ska åka öppet spår Vasaloppet. Heja dem! Skönt, trevligt, vackert och bra träning. 2 härliga timmar blev det. In i duschen, smörja kroppen. Uh vad det är gött när man tränat länge. Man känner sig pånyttfödd. Ut och gå en promenad med broder som hittat kompisar. De kom travande mot honom när vi kom till hagen. De blev klappade och gosade med. Fina ponnys ( tror jag det är) Kunde inte gå långt. Drog på mig rejäla skavsår på hälarna under skidturen. Orutinerat!


På kvällen blev jag bjuden på mumsig pizza och en massa glass med tillbehör hos andre broder. Dessutom film såklart. Bra uppladdning för vad som komma skulle söndag morgon. 


Jepp, simning. Idag 4km. Det tar sig. Det gör dessutom skavsår, torrfläckar och röda märken. Hör till liksom. 


Snygg är jag inte i badmössa och glasögon. Gosh! Skratta inte. 

Tvättstugan skriker på att bli klar. Lådor och bänk på plats idag. 
Nu är det bänk på andra sidan samt lite fler lådor samt inkoppling av vatten. Snart hoppas jag den är färdig!

I morgon ny vecka, ny träning, nya möten. Härligt, undrar om jag fixar fler chins ändå nästa vecka. ( med röd snodd då, hi, hi)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar