16 januari 2014

Fint och härligt med snö, men

Ligger den inte kvar nu så jag kam åka skidor blir jag jättesur. Helgens mission blir just skidåkning. Måste fixa till skidorna lite bara. 

Jag har lagt ner åtskilliga timmar åt skottning den här veckan. 


Utstyrseln! 
Så här var det när jag kom hem, fick chansa mig uppför trappan och sen pulsa in. 

Jag och Linus fick göra ett ryck. Tyckte mest han inspekterade dock och sen ville han gå in. 


Igår började dagen med 90 min massage. Jag skrek hela tiden och var totalt slut efteråt. Herre min je, mina ben var visst helt kaputt. Nu är de som nya om än ganska ömma. Kan verkligen rekommendera massagen på KMTI. Jag valde behandlingsmassage. Det känns kan jag säga. Det finns avslappning också. 
Hoppas löpningen går jättelätt nästa gång. Knäontet är iallafall i princip borta efter massagen. För säkerhets skull är tid bokad hos sjukgymnast också nästa vecka. Nu börjar det bli ordning på kropp och knopp. Frisören nästa vecka också och filande på fötterna varje dusch ska nog också göra underverk. 

Då skottandes tagit all tid på sistone fick aerobicen stå tillbaka idag och städning står på kvällens aktivitetslista. Måste samla lust först bara. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar