15 december 2013

Skinande rent och matchens lirare

Med det sammanfattar jag min helg. Lördagen började rätt lugnt. J målade i garaget och jag plockade bort veckans spår i form av diverse kläder, smink, träningsprylar, skor osv. 

Sen bar det av till Tingvallahallarna för att spela Volleyboll tillsammans med bästa KMTI-gänget. Hade svårt att stå still som ni ser. He, he! Uuu vad roligt det var. Glömmer bort att bollsport är jätteroligt och att jag gillar det massor ju. Men när ska man hinna göra allt?!

Vi vann, ha, ha! Hoppas alla håller med om det. 


Jag och Fredrik på bild blev utsedda till matchens lirare. Vi vann en annanas. Gott!

Efter god mat och dryck, prat och tävlingar var det dags att dra ner på stan för dessa två glada kvinnor. Jaguar fick det bli och jisses vad vi dansade. Jag har ont i benen idag, speciellt fotlederna. Hög klack är snyggt, men jobbigt att dansa i. 


Kvällens tema var idrottsgala. Det var ett bra tema. Några idrottsatleter i olika tappning. 

Min och Elins tappning var gala. Idag har mamma varit här och vi har städat. Mycket välbehövligt. Inte bara så där på ytan, utan grundligt. Ugnen är som ny igen. Det var verkligen på tiden. Så skönt, tack för det!

Dessutom var vi till Mia som säljer halsband och armband. Hennes märke heter Pearls by Mija. 

Fotar i morgon. Ligger i sängen och orkar inte gå upp. 

Nu laddar jag för sista veckan innan julledighet. Jippie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar