13 december 2013

Lucia, fredagen den 13e, betygen satta

Det har varit veckans mission! Har lyckats luciapynta lite iallafall. Hann inte nått till advent, men nu börjar det ordna till sig. 

Mina nya hängande dekorationer från Walthers. Fina och det är ett av mina favoritmärken. Finns hos Iris och Doris i Haga, Karlstad. 


Bedömningshögen blev klar igår kväll. 


Har satt 160 betyg drygt! Nog för den här terminen. Jag är stolt över vad jag tillsammans med mina elever åstadkommit, men nog har vi utvecklingspotential. Hem och ladda, till våren kör vi igen. 

Lucia idag och igår fick vi lyssna till skönsång på jobbet, även idag men då började jag jobbet senare. Mysig långfrukost med maken istället. 


Igår natt svimmade jag också. Satan vad obehagligt! Jag drack vatten alldeles för fort så magmunnen knöt ihop sig. Gjorde såååååå ont, känner av lite fortfarande. Som vanligt när min kropp får utstå plötslig och stark smärta så svimmade jag. Jisses vad sliten jag var igår. Kroppen tar minsann stryk! Ingen träning igår och idag med andra ord. 

På måndag börjar träninsdagboken. Då blir det lite mer ordning och reda ett tag hoppas jag. 

I morn är det volleyboll som gäller. Kul med bollsport! Längesen! Därefter julfest på KMTI. Det ska bli trevligt. 

En vecka till jullov, då börjar projekt tvättstuga äntligen. Allt är inköpt och ligger i det nyputsade garaget. Behöver nog uppdatera här lite oftare. Händer mycket, men det gör att tiden för dokumentation krymper. 

Trevlig helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar