29 december 2013

Kalas, mat och tvättstuga

Dessutom superförkyld. Ush för det!
Vi har haft julfirande hemma med god mat. Julfirande hos mamma och hos Johans föräldrar. Kalkon var det som gällde. Mycket gott på båda platser. 


Mat, mat, mat!

Vi har varit bortbjudna två kvällar i rad dessutom. Inga foton, valde att vara utan mobil och bara social. Viktigare dessa kvällar! Ibland håller jag med maken om mobilfri zon/tid. Har börjat stänga av ljudet när jag är borta, umgås, eller när jag är i affärer mm. Känns dumt när det ringer. 
Mobilen är så mycket hela tiden, allt finns där hela tiden och det försvinner inte. Det gör tiden. 

Jag har shoppat Pernilla Wahlgens klänning inför nyår. Har spanat i flera månader. Nu är den min! Tihi!


Fixat nylånstrumpor och vill ordna ett skärp också. Får se om det hinns med, annars blir det utan. 

Under lovet har vi fixat med tvättstugan också. Överskåpen är på plats. Underskåp och omplacering av tvättmaskin och torktumlare blir det när vi får tag i rörmokare. 


Blir bra detta!

I morgon drar vi till Götet! Nyårsfirande vid havet väntar. Vännerna som köpt hus på Långedrag ställer till med nyårspartaj. Gamla gänget samlas som vanligt. Så roligt att njuta av havsutsikt, trevligt sällskap och god mat. 

Nu hoppas jag bara på att naglarna kan bli fixade i morgon. Får se om jag får till det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar