15 november 2013

Please, nails, lights

Nu fick bloggandet prioriteras. 
Veckorna går och jag har typ tyckt det varit sommar fram tills nu. 
Regnet och blåsten gör det lite jobbigare mentalt att cykla till och från jobbet just nu men 3 ggr i veckan försöker jag hålla. Igår var energin fullständigt i bott när jag kom hem så istället för springtur också så gick det helt  åt andra hållet. Godis och film. Men 3 mil cykel räckte tyckte jag så viss kompensation ändå. 

Vi fixade lite belysning till i trädgården förra helgen. 


Vedskjulet uppåt och neråt fick det bli. 


Vid entrérabatten, fast det gör sig inte riktigt tycker jag. Blir nog bättre nästa år då träden växt till sig 


Dessutom lyser nu alla lampor i muren. Den är bäst tycker jag. 

Igår fyllde jag på naglarna igen och bytte såklart glitter. Svart blev coolt tyckte jag. Måste ju va snygg i helgen då det är Lolahelg i Falkenberg. 


Har också i smyg köpt mig ett par pleasejeans till också.  Mmmm I love!

Matchande skor på Åhléns som inhandlades för ett tag sen. Favoritkavajen är på också såklart. Har den jämt typ! Ha, ha, ha!
Nu laddar jag för helgen! Alla loliga Lolisar snart ses vi. Alla andra härliga människor trevlig helg! 

Nästa söndag är det Supersöndag med House of Lola! Missa inte! Jag längtar, längtar du också? Boka mig och några väninnor så får du chansen att ta del av allt det härliga!
3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jag tyckte också det. Trevlig helg mamma!

   Radera
 2. Såna där snygga naglar skulle jag verkligen behöva nu! I I våras hade jag värsta långa, hårda naglarna och köpte massor av nagellack. Målade prickar och nageltoppar stup i kvarten. Nu i höst har alla naglar delat sig och gått av tusen gånger...suck...Dina är SÅÅÅ snygga!!
  Kramis Anja

  SvaraRadera