1 november 2013

Mammor och mostrar

Min mamma är verkligen bäst, idag har hon bakat Wengekake. Vilket ärbrödkaka som är seg och allas favorit. Mums!


Sen har hon tagit reda på all tvätt som bombarderade vår gästsäng.


Sen den är helt tom! Det var någon gång i somras det hände sist gång. Det påminner mig också om att vår tvättstuga inte alls håller måttet. Den ska göras iordning snart. De kommer vara helt underbart.

Min mamma har ju en massa systrar, dvs mina mostrar. Riktigt bra mostrar! Det är nog få förunnat faktiskt. Just nu håller en av dem på att sticka en jättefin kofta till mig, en av dem har jag bott hos i ett år, en annan har virkat ett helt överkast, plus måååååååååånga, måååååånga fler saker. Sen är de helt enkelt bara så bra människor. De har dessutom härliga barn som är mina kusiner. I sommar träffade jag några av dem och det var länge sen innan dess. Helt underbart sköna kusiner. En morbror hade jag också, och en moster till. De har lämnat oss under året tyvärr. Då känns det lite som att jag vill ha mer kontakt med kusinerna som jag har rötter ti llsammans med. Hmmm, ok nu blev det klyshigt kanske. Men det är ju sant, och vi passar väldigt bra ihop.

En av mostrarna bor här i Karlstad och se vad jag fick av henne igår.


Och denna fixade hon till mig i veckan.


Och dessa fixade jag. Hi, hi!


Det har varit en bra dag idag! Kommit ikapp lite i kroppen. Varit stressad ett tag och nu måste jag tillbaka på banan utan stress i kroppen. Så det så!

Trevlig helg!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar