29 november 2013

Jag älskar blått

Fick turen att kunna fixa Bright Serendipity i indigoblått på supersöndagen. Så härligt! Gillar massor. 
Jag laddar annars inför vårens kollektion som jag tror kommer gå många i smaken. Iallafall min!Jag har fått igång mitt spinningpass på onsdagar klockan 16.15 på KMTI. 
I onsdags var det en tuff dag på jobbet. Väl framme på gymmet kändes det sådär. Ljuset på byggnaden den kvällen visade att det var dags för något speciellt. 


Magiskt! Det var så passen blev också. Magiska! En av kunderna var helt lyrisk. Deltog på båda passen, kom fram efter och sa. Du är då inspirerande, två timmar var ingenting med dig som instruktör. Tiden bara sprang iväg. Då växte jag typ 10 m. 

Nu ska jag ha en härlig helg! Trevlig helg på er. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar