26 oktober 2013

Helgen igen

Började med fint besök av fina kollegorna med kvinnligt kön. Jättetrevligt kväll med en massa parat och tjat. Titta vilka fina rosor jag fick. I helt rätt färg.


Laddade upp med Halloweenlyktorn också, fast det är på torsdag, kommer säkert ungar förbi den här helgen också.


Nu är det ett väldigt trist väder, jag har bara tillgång till cykel och behöver iväg ner till stan. Ghaaa! Men i eftermiddag blir det finare väder. 

Trevlig helg på er alla. Jag har precis ätit frukost! Skönt!

3 kommentarer:

 1. Åhh, min favoritfärg på rosor! Har en i trädgården med den färgen, "Rumba", heter den, helt fantastiskt snygg! Den borde du nog ha, om du inte redan har den, vill säga...Förresten, var till Linda och Per (på Morkullevägen, du vet) Linda tycker att du har värsta snyggaste trädgården! Och jag håller med!
  Kramis Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den måste jag nog ha då! Gillar också den färgen. Blir fler rabatter till våren, hi, hi! Då får man tacka för fin feedback från Linda! Vet vem hon är.
   Trevlig helg! Hälsa förresten att det springer två älgar över vägen vid Coop Nolgård, på väg mot oss. Sett dem två kvällar i rad nu.

   Radera
  2. Ja den måste jag nog ha då! Gillar också den färgen. Blir fler rabatter till våren, hi, hi! Då får man tacka för fin feedback från Linda! Vet vem hon är.
   Trevlig helg! Hälsa förresten att det springer två älgar över vägen vid Coop Nolgård, på väg mot oss. Sett dem två kvällar i rad nu.

   Radera