6 oktober 2013

Det händer lite i Kvarnviken också!

Där har helgen tillbringats. 
Gjuta stod överst på listan. 6 ton cement har rallats ut av tre män. Bra gjort!
Här är resultatet som sedan ska bli sovrum till en av familjerna Nolander. 

Kanelbullens dag och hummerfiske resulterade i dessa varor från västkusten. 


Café Husaren vet hur man bakar bullar. Mums!

Hummern smakade jag aldrig på, definitivt inte min grej. Här levande, men död ser maten lika levande ut. Då går det inte ner hos mig. Samma med nästan alla skaldjur, räkor har jag vant mig lite vid, men det går inte för mycket. Samma med grillad hel kyckling. Nej tack!


Hösten har kommit till Kvarnviken också. Kolla in Korallkornellen. Wow vad stor och grann!


Lördag eftermiddag blev det powerwalk i skogen för mig och svägerskan. Glömde mobilen så inga foton, väl hemma igen behövdes det lite skönhetsvård. Det fick bli ute i det fria i tunnan och bredvid sjön. Livskvalité!Ser ju livsfarlig ut. Grrrrrr!


Här blev det bad!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar