8 oktober 2013

Är det verkligen höst?


Barfota jag går och njuter av mina fult målade tår. Ha, ha! Men shit va varmt vi har det. Cyklat till jobbet utan jacka både måndag och tisdag. 

Dessutom passar vi på att bygga mer med sten. Mur mot grannen tar form. Snart klar och då ska grus fyllas på och sen stensättning på uppfarten. Bredvid garaget blir det gårdsgrus. Skulle vilja plantera spaljerade fruktträd där. Hmm.  
Linus njuter också utomhus. 


Och jag vattnar häcken bakom honom. 

Blommorna håller i sig. Snart täcker jag rosorna. Eller ska man inte det snart?


Vill bara visa en bild över varför det blev avenbok vid altanen. Frågan är om ni förstår varför när ni ser bilden. He, he! 


Tänk inte praktiskt är väl ett tips!

2 kommentarer:

  1. Du skall inte täcka rosorna förrän tjälen gått i backen. Det är viktigast då de är nyplanterade. Själv har jag slutat med granristäckning. Krattar bara ihop alla löv och vräker på rabatterna. Till våren vänder jag ner dem som jordförbättring.
    Kramis Anja

    SvaraRadera