25 september 2013

Mitt i veckan

I morgon känns det som att helgen är på ingång igen. Mina fredagar är såååååååå sköna! Kör hårt måndag till torsdag istället. Dagen idag har gått i ett. Vet att jag en gång för drygt 1,5 år sen skrev ner vad jag gjorde under en vanlig dag. Shit, det blev en del. Ibland känns det som att jag bara typ går runt, runt och det inte blir något avslut liksom. Men det är i kaoset det sker utveckling.

Förmiddagen gick till att uppdatera min IPhone, det var bra. Lärde mig lite om Icloude och ITunes samtidigt. 

 Så här blev det!

Under eftermiddagen har jag och mina kollegor planerat ett tema. Det var roligt, kaosaktigt och lite stresspåslag under den perioden. Vi ska nog ro det iland.

Sen bar det iväg till KMTI där jag tillsammans med bästa Anja körde spinningpasset som det kommer att köras under resten av hösten på onsdagar klockan 16.15-17.00. Välkomna!
Powerstep på det och cykel hem så var min träning avklarad för dagen..

Jag fick med mig nya träningskläder också, Casall som vi får köpa kläder ifrån. 2 snygga brallor, top och sportbh. Nu är det bara spinningskorna kvar. Kanske på plats med en önskelista här. Det var ett tag sen ju.

Spinningskor
Swedish hasbeens höga stövletter/träskor. Kolla hemsidan, dyra som skrutt, snygga som tusan!
Pleasejeans i denimtvätt.
Epillator (stavas det så) är så trött på att raka, fixa och hålla koll på att det är ansat. Linne och kortbyxor ska ju vara lika lätt som långärmad och långbyxor.

Ja, 4 dyra saker, eller kostsamma kanske är mer rätt ord. BPT känns det som att de kommer vara iallafall. Billigt Per Timme som fina Petra brukar säga. Hi,hi! Hörde en annan bra sak också. Köp dyra vardagskläder och billiga finkläder. Det är ett riktigt bra Lolatips!

2 kommentarer:

  1. Helt rätt! Handla hellre något som du är nöjd med än en massa skit! Billigt pris per användning är helt rätt tänk! Kram på dig! <3 ;)

    SvaraRadera
  2. Åhh, så nöjd jag är med mina HoLkläder!! Fått massor av beröm på jobbet idag! Och lite kul är det att vår skolsyss har köpt likadana tights som jag! Fast jag var först!! Nu kan vi bestämma om vi skall ha lika nån dag, ha ha!
    Kramis Anja

    SvaraRadera