20 september 2013

Helgens middagstips

Fick inspiration av finaste Malin på Mollys hörna, KMTI. Har ni inte testat hennes muggcakes så gör det när ni kommer dit! 

Iallafall, jag lyssnade på henne och lade till lite.

Kör laxfilé i ugnen med salt och peppar.175 grader

Blanda
Riven ingefära typ 1 tsk, koriander på burk 1 msk, olivolja 3 msk, lime, salt, citronpeppar och sweet chilisås 4 msk. Hack i rikligt med salladslök.

Koka ris med hälften cocosmjöl hälften vatten och riv ner lite vitlök.

Resten av cocosmjölken blandar du med grädde och röd currypasta samt limesaft, salt och citronpeppar.

Resultatet blev riktigt underbart gott!

Jag lade upp riset, lade en laxfilé på, samt "strösslade" lite vinegrette på, sen ringlade jag cocosmjölkssåsen runt om. Yummie!


Lite egen konstnärlighet i köket är bra här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar