13 augusti 2013

Träningsschemat klart

Jaha, i och med att jag fått mitt schema idag på jobbet kunde min vecka vad gäller träning spikas.

Ska försöka cykla så mycket det går fram och tillbaka till jobbet 11km enkel resa. Det kan bli hårt, men jag gör ett försök iallafall.

Måndag: FXC, intervallträning med lite styrka och explosivitet. Detta kan bli ett intervallpass hemma också. Det beror på vilken tid jag har.
Tisdag: Styrka, helkroppspass 
Onsdag: Spinning 45 min och Powerstep 60 min. Mina pass på KMTI
Torsdag: Löpning, eller vila
Fredag: Stryka, helkroppspass
Lördag: Vila eller löpning
Söndag: Löpning eller styrka, beror på träningsperiod

Jepp så får det bli! En grund att gå efter.

Idag testade jag FXC. Älskar såna pass faktiskt. Man blir lite extra taggad att ta i mer än man hade gjort om man körde backintervall själv till exempel. Med gårdagens knäböj i benen blev inte rusherna uppför backen så explosiva idag. Ska bli bättring på det. Högre fart upp, lägre ner. Fuskade lite med det och gjorde ja typ tvärtom. Inte alls samma effekt, men idag var första gången så de andra får ha överseende.

Ja, det känns i benen att jag kört igång igen. Undrar hur det känns i morn, he, he! Då får det räcka med cykelturen fram och tillbaka till jobbet. Liiiiite mjukstart först veckan måste man väl få ha?


2 kommentarer:

 1. Skall bli kul med höstschemat, tycker jag. Hoppas jag kan komma på ditt spinningpass, vet inte tiden...Hade bokat powern idag men som den gräsänka jag är så blev det gräsklippning, städning och hundprommar istället. Men jag hade kollegor som var på passet som skulle ta i för mig, sa dom i alla fall...
  Kramis Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, då det togs i! Jag var helt slut i bollen när det var klart. Mycket såhär i början av terminen. Stämbanden gick sitt iallafall. Skönt att köra pass ute än. Jag filar på musiken till spänningen, hoppas det blir bra. Ha det! Kram!

   Radera