12 augusti 2013

Sommar med Linus

Jag har haft en fantastisk sommar. Känner mig tuffare och mognare än aldrig förr. Det krävdes en tioårsdag för det. 


Matte har fixat gräsmatta och husse har hjälpt till. Han har dock haft ont i ryggen så matte har kämpat på med de tunga lyften, som för mig passar utmärkt, då är hon hemma om kvällarna och skippar styrketräningen. 


Gräsmattan har provkissats och jo den funkar. Husse är liiite orolig för detta. Bruna fläckar snackar han om. Äh, jag bor här, jag måste väl få visa det också. 

Vi har varit i Kvarnviken mycket. Det är trevligt där. Stor tomt att gå runt på, har funderat lite på att simma över till andra sidan sjön, men matte säger att katter inte badar, de bara duschar. Hmm...

I Kvarnviken har jag en speciell kissplats så jag får vara ifred från alla små människor. 


Längst bort bakom buskarna. 


Som ni vet har Kvarnviken få sovplatser, så jag delar säng med husse och matte, det skulle jag aldrig göra hemma. Längtar tills bygget är klart så jag kan få egen plats och slippa spån och annan skit i pälsen. 


Matte tycker att jag gått upp i vikt i sommar, som om inte hon också gjort det då. En perser ska ha en mage så inte benen syns, det ska inte en människa. Så långt har det inte gått för matte än, men hon ska sluta tjata om det tycker jag. Gick ner lite i och med att magen krånglade förra veckan, men det bar en höjdare ändå. Fick kokt torsk minsann. 

Och några snyggbilder jag hittade i mobilen. 
Men vem i hel--te är det här matte? Den bilden fanns inte innan du åkte till Skåne. 


Nu blir det till att hitta nya sovplatser. Det är kallare igen. Toagolvet har varit perfekt under sommarn. 


3 kommentarer:

 1. Du har det allt bra du Linus. Och så snygg du är sen! Hälsa matte att jag tycker du har en alldeles perfekt kropp!
  Kramis Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han hälsar tillbaka och tackar. Någon som är förnuftig sa han.

   Radera
 2. Joel och Ebba hälsar till sköna kissen Linus! Vilken sommar du haft!

  SvaraRadera