15 augusti 2013

Nygammal arbetsplats

Vi är på plats igen och guuuuuuud vad fint det är. Men rörigt så in i Norden. 
Jag känner till och med att jag får liiite panik och behöver gå undan. Inte likt mig. Men så är det. I morn ska jag börja med matteverkstan. Där har jag en plan. Klassrummet ska också fixas till. 


Här är korridoren utanför vårt arbetsrum. Längst bort våra packade kartonger. 


Alla grupprum har glas in. 


Nya skåp


Mitt skrivbord. Halva ytan är min. Mitt emot sitter nya kf-kollegan Jessica. Lyxigt att skrivborden går att höja och sänka, alla har fått det. Utanför syns Norra Allen. 
Ska ta lite fler bilder i morn. 1 kommentar:

  1. Det är en lärdom för oss som kommer efter er! Vi har faktiskt boat in oss gôrbra på Tullis...Men mycket står fortfarande skrivet i stjärnorna...Förstår att det är en lika stor process att komma tillbaks till den "GAMLA" skolan igen. Själv har jag fått det bästa kontoret av alla och är gôrnöjd, men cafeterian är ett orosmoment... Ja, kära nån...Ha det gôtt och så ses vi på fritiden, då vi slipper tänka på jobbet! Vilken tur man har träningen!
    Kramis Anja

    SvaraRadera