2 juli 2013

Pyssel inne och ute

Den här perioden på året brukar det bli väldigt smutsiga golv och ytor inne. Utomhus prioriteras helt enkelt. Men idag är det så förbaskat blåsigt och jag kände för att göra det jag gillar mest med trädgård. Plocka blommor och göra små arrangemang. Många val av de blommor jag köper handlar om att de har fina blommor att göra pyssel med.Då kan man också se vad som passar ihop i framtiden. 

Nygammal möblering och städning påbörjad på nedervåningen. Det kommer ta några dar tror jag minsann. Burkar gillar jag skarpt, ny placeringVitlöken fick hamna i en burk. 


Jag såg min tapet i en inredningstidning förra veckan. Den var jävligt dyr, men den enda jag fastnade för. Mulburry är märket om jag inte minns fel. 

Hmm, ska jag fortsätta städningen kanske? Mmmm vad skönt att va ledig, då kan man liksom skita i det man annars "måste" för att hinna med. Jag har jobbat en del med det ordet under livet och blivit lite bättre på att tackla det inom vissa områden, det finns mer att jobba med.  

Ha det gött och skit i ordet måste, stryk det om du kan, iallafall för en tid. 

3 kommentarer:

 1. Åhhh, så pysslig du är! Så fint allt blir! Själv jobbar jag fortfarande för att få i ordning allt innan jag kan bli ledig utan att tänka "jobb". Jag har i alla fall sytt gardin och duk till mitt lilla kontor, och tänk då kom det kollegor och bad så snällt om jag inte kunde sy till dom också...Så i möra skall symaskinen med till jobbet igen. Och hemma får det se ut ett tag till...
  Kram Anja

  SvaraRadera
 2. Tack för titten häromdagen! Jo det går upp och ner i hur det ser ut både inne och ute om vartannat. Men det är väl så det ska va tänker jag! Hoppas du också får ledigt snart. Kram!

  SvaraRadera
 3. Så fint o städat du har! Kram Petra

  SvaraRadera