4 juli 2013

Måla krukor

Idag kommer mamma med en massa krukor som jag tänkte målar samma färg. Någon grå ton som går ihop med de andra grå krukorna jag har. Måste bli en bra kulör för jag ska hålla mig till samma på alla krukor framledes. Jag har fått lite inspiration från bloggar och har fått koll på att putsfärg funkar bra på lerkrukor bland annat.

Ska bli spännande att se om det blir bra.

I krukorna tänker jag plantera hostor, gräs, kärleksört, klematis, och kanske. En liten gran eller tall som kan bli ett bonsaiträd frampå. Stora planer med andra ord. Vi får se vad det blir av det. Återkommer med bilder när jag vet mer.

Idag blir det ett besök hos lilla Thea och hennes mamma Elin, därefter ett Powerstep-pass på KMTI. Just det har ju glömt säga att första 5km på 10 veckor klarades av i tisdags. Gick rätt bra faktiskt, i morn blir det 7km. Då kan det bli tyngre.

Ha det fint alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar