17 juli 2013

I väntan på sista rosen

Tänkte presentera mina rosor

New Dawn- vi väntar på blomning. Rosa-vit klätterros. 

Nostalgie- doftar gott och mycket vacker, en av mina favoriter. 

Fantastisk färg. 


Mary Rose- hmm vi får se vad jag kommer tycka om denna. Fina blommor, men de blommar över fort, fast det kommer nya. 

Sweet Fragrance- min favoritfärg, korall. Riktigt stora blommor. 

Burgundy Ice- bästa doften av alla mina. Mörkt lila. 

Karen Blixen- en skönhet, fina kronblad, lite flikiga. 

Nu väntar jag på Kalmar som blir korallfärgad, och så New Dawn då. 

Skriver inte så mycket info om dem, finns massor av det hos andra. 

2 kommentarer:

 1. Så snygga rosor! Hoppas det tar sig och inte dör som många av mina. Här har tyvärr flera av mina rosfavoriter dött. Vår bröllopspresent från grannen "Dan Andersen" har gett upp. Blev sååå ledsen då den hade dött. Sen har en av våra New Dawn dött för några år sen, de stränga vintrarna tog knäcken på den. Har en kvar än...Karen Blixen fick vi i bröllopspresent av jobbet, den är så himla snygg! Den lever än men efter flytten till baksidan av tomten så är den lite ledsen...Håller tummarna att den repar sig.
  Kram Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas verkligen. Ska gäckades med granris i vinter. Fjäska lite för dem. Hoppas de går på det.

   Radera