24 juni 2013

Vintergrönt

Jag måste skaffa mig en växtbok där jag klistrar in lapparna från alla växter såsom rosornas namn till exempel. Jag kommer aldrig komma ihåg dem annars. Ska göra en ritning över trädgården och skriva upp vad som är vart, sen får jag rita om när jag flyttar dem hit och dit. Det blir väl då två gånger om året. Ha, ha! Jag har redan flyttat på några. 

Tänkte lägga upp bilder när det är klart. Idag har jag köpt 1 stor buxbom och tre järnekar, tror jag det är. Vintergröna växter som ska ner i jorden i kväll. Därför har dagen gått åt till att flytta växter för att ordna och göra plats. Tre rosor till har införskaffats till min rosdel i rabatten. Presentkort är bra att ha, idag blev de använda. Frågan är vart jag ska få plats med pioner som jag tänkt mig. I en ny rabatt tror jag. He, he!

T är och gör iordning gräsmattan på framsidan. Mycket spännande! Dessutom har jag beställt dekorationsgrus och sten till baksidan av huset idag. Häcken ska beställas också, det börjar kännas som att målet är nära. Tjihooo! 

Ikväll kommer ett inlägg bara med bilder. 

2 kommentarer:

  1. Vad fint ni får o så duktig du är!:) Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Ja, herregud så bra det kommer att bli då det blir färdigt, eftersom det redan är så snyggt! Tror jag skall ta en tur med nån vovve och spionera lite för att se allt på riktigt...
    Kram Anja

    SvaraRadera