27 juni 2013

Häck och gräsmatta

I morgon kommer bli en mycket rolig dag. Då ska gräsmattan rullas ut och häcken planteras runt tomten. Jag är spänd som ett barn på dan före dopparedan. Iiiii vad spännande! J har gått över jorden med rätskiva idag så det borde bli en plan gräsmatta, fast man kan aldrig veta känns det som. 
 


Det är detta som gör att jag inte vill ha gräsmatta alls egentligen. Det är så förbannat mycket jobb för att det ska bli bra och sen kanske det inte blir det ändå.
Dessutom har jag fått order om att vältra i morn igen, och det gör mig nervös, jag kanske sabbar alltihopa ju. Ghaaaa!

Ni som tycker att bloggen helt plötsligt blivit en trädgårdsblogg kanske inte helt har fel, he he. Ni som känner mig vet att trädgård nog är mitt största intresse, sen inredning och sen träning och sist mat och bak. Fast det kanske varierar efter årstid, eller ja,  det roligaste är nog trädgård alltid. Fast det går inte hålla på med jämt. Oavsett behöver tiden för träning snart börja prioriteras igen. Får se när det blir. 

Här ser ni det färdiga resultatet efter att 1 kubik sten lagts ut under garagetaket. Jag är nöjd och Linus också. 

Det ska bli spännande att se om häcken blir en plats för revirmarkering för Rådjuren eller Dovhjorten som går här, vi har haft besök i natt. Bara spår dock denna gång. Om så blir fallet får mammas recept blandas till. 

Natti och trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Det blir bara snyggare och snyggare! Och en liten söt inspektör vakar över alltihop...
    Själv har jag gett upp gräsmattan, efter att en fd granne hade "tistelpark" intill oss. Vi fick så mycket ogräs därifrån så det behövs en grävskopa och omläggning av alltihop. Men så har vi ju våra "levande grävskopor"(särskilt Lummi, den vita), så vi bryr oss inte längre. Men ni får säkert en bra gräsmatta då ni har en färdig på rulle. Kanske inte ogräset tar fäste lika lätt på en sån. Det går säkert gôrbra!
    Kram Anja

    SvaraRadera