12 maj 2013

Phu, vilken pers...

Ja men jisses vilken dag det varit idag. Upp vid 7.30. Iväg på ärenden strax före 9, sen vidare på visning i Degerfors där det dyker upp en person det var 20 år sen jag träffade. Det var riktigt roligt. Vi umgicks mycket under högstadiet och hade idrott ihop bland annat.
Visningen var lyckad med många glada bruttor som spanat in kläderna långt innan. Syster till värdinnan är en av modellerna för House of Lolas vårkollektion. Kul! Många lärare var det på plats och återigen visar det på att kläderna är riktigt bra för det yrket eftersom vi måste jobba i privata kläder. Dessutom måste de vara både snygga och bekväma.

Hem igen och ladda för fika med finaste vännen. Fixade tårta från Coop och lite annat för att fira Johans födelsedag som är på tisdag. Jag kom precis in genom dörren efter att vi tittat på blivande trädgården och alla helgens projekt mm. Då ringer telefonen, och ja det är sant. Jag har av någon anledning bommat att jag skulle ha pass idag. Trots att jag kollar typ femtielva gånger på mail och bokningar. Men denna gången hjälpte det inte. Det var bara att bege sig iväg och köra. Bästa Ylva fixade uppvärmningen tills jag kom och kunde ta över. Tack!
Fikat fick de resterande fixa själva. Lite snopet, och jag hade sett fram emot det. Var längesen och förra gången blev jag också avbruten. Ush, men nästa gång ska det funka!

Lite bilder från helgens projekt av stenläggning och trätrappa. Har inte hunnit fixa växter än, men det kommer. Har iallafall sått frön från förra årets påsar i en av lådorna. Blandade fyra sorter. Vi får se om det tar sig. Ingen fara om det inte gör det, får jag fixa ngt annat.

Nu ska jag sova. Ny vecka, och den kommer bjuda på en hel del spännande saker. Mer om det i veckan som kommer!1 kommentar:

  1. Nej fy vilken panik det blir! Tur att man har snälla kollegor som kan ställa upp! Mardröm! Fint ni får i trädgården! Kram Petra

    SvaraRadera