29 maj 2013

Och vad ska jag ha den till?

Jisses vilken grej jag hittade idag. En stor korg på hjul, fast vad ska sen användas till? Det spelar ingen roll känner jag, för den var så förbaskat snygg! Jag hade ångrat mig om jag inte köpt den. Jag älskar snygga saker som dessutom är lite annorlunda och sticker ut. Förslag på användningsområden är
Tvättkorg, vedkorg, blomkorg, snygg pryl, kuddkorg, mm
Shopping, shopping. Nu kanske jag ska lugna mig. Fast tänk vad mycket pengar jag sparat på alla växter jag fått. :) Fast idag har det blivit lite fler växter köpta också. 2 astilbe rosa, en aprikos marktäckande ros, en limegul fliklönn med rosaröd stam och en minisyren rosavit. Jepp tror det blir bra.

Dessutom blev det en korg till med lock, i den ska det planteras kryddor tror jag i lerkrukor och en bedårande ängel med ljusstake som bara var tvungen att stå på en spegel.

Har ni inte besökt Iris och Doris mitt i Haga i Karlstad så är det dags tycker jag. På lördag har de fina erbjudanden då Pråmkanalen invigs och firar 150 år.

Dagens Lola outfit har jag fått många kommentarer för och jag var själv riktigt nöjd. Sålde 3 kjolar idag. Sommarens coolaste kjol tycker jag som dessutom funkar i höst och vinter!

I morn är det Ladies Night på Kmti och House Of Lola är på plats. Modevisning klockan 18.30. Dessutom massa andra utställare och roliga pass. Såklart är män också välkomna. :)

1 kommentar:

  1. Hej! Du skrev så bra om dina löpskor att vi valde att citera dig på löpskor.com, en jämförelsesida om löpskor. Du verkade veta vad du pratade om så vi tänkte att andra också kunde ha hjälp av dina åsikter! Är det okej att vi citerade dig? Du hittar inlägget här: http://www.lopskor.com/bloggares-citat-om-loparskor/.

    SvaraRadera